• - Alle Rubriken -
  • Bücher HC/TB
  • E-Books, MP3, eReader
  • Hörbücher (CD, DVD)
  • Kalender
  • Schweiz
  • Englisch und andere Fremdsprachen
  • Lieferbar
  • Neuheit
  • Archiv
  • - Alle Rubriken -
  • Bücher HC/TB
  • E-Books, MP3, eReader
  • Hörbücher (CD, DVD)
  • Kalender
  • Schweiz
  • Englisch und andere Fremdsprachen
  • - Alle -
  • Audio CD
  • Audio MP3
  • Blu-ray
  • CD ROM, DVD-ROM
  • DVD-Video
  • E-Book EPUB
  • E-Book PDF
  • Hardcover, gebunden
  • Taschenbuch, kartoniert
  • - Alle -
  • Relevanz
  • Autor
  • Erscheinungsjahr
  • Preis
  • Titel
  • Verlag
Zwischen und
Kriterien zurücksetzen

Food Science and Nutrition (Management Association, Information Reso (Hrsg.))
Food Science and Nutrition
Untertitel Breakthroughs in Research and Practice
Autor Management Association, Information Reso (Hrsg.)
Verlag Medical Information Science Reference
Sprache Englisch
Einband Fester Einband
Erscheinungsjahr 2017
Seiten 516 S.
Artikelnummer 25336926
ISBN 978-1-5225-5207-9
CHF 459.00
Zusammenfassung
Presents the latest academic material on how dietary nutrition can impact people's lives, prevent disease, and maintain an overall healthier lifestyle. Highlighting a range of topics, such as health preservation, functional foods, and herbal remedies, this publication is ideally designed for researchers, academics, students, policy makers, government officials, and technology developers. 140815011